Xseviser Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Witam. Podczas zacierania RISa miałem przedziwną sytuację która mnie zaskoczyła. Po dodaniu 0,4kg słodu Caraamber od Weyermann poczułem intensywną woń kiszonej kapusty/ogórków. Przez 10min zacierania waliło jak bym stał nad beczką pełnej kiszonej. To normalne? Czy ten słód tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się