Szymon Zok Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witam. Panowie pytanko,po 12 godzinach w rurce fermentacyjnej cisza. Robie cydr z drożdży do cydru ciderini słodkiego dodałem również pożywkę.temperature mam 22 stopnie.Co Waszym zdaniem robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Sprawdź szczelność wiadra. Sprawdź czy jest piana lub czy buzuje. Szczelność to nie jest duży problem w zimie gdy nie ma muszek.Jabłka muszą ruszyć, choćby same, no chyba, że masz sok pasteryzowany, to zaatakuj to jakimi kołowrotek drożdżami, żeby nie skisło o ile nie pracuje.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się