hey_joe Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Szanowne koleżanki/koledzy, Czy przełom występujący podczas gotowania powinienem zbierać od razu z powierzchni, czy po schłodzeniu brzeczki opadnie na dno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 5 minut temu, hey_joe napisał: Szanowne koleżanki/koledzy, Czy przełom występujący podczas gotowania powinienem zbierać od razu z powierzchni, czy po schłodzeniu brzeczki opadnie na dno? opadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Dla ścisłości, przełom to nazwa zjawiska. Na dno opadną białka i garbniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hey_joe Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 6 godzin temu, anteks napisał: opadnie 4 godziny temu, skybert napisał: Dla ścisłości, przełom to nazwa zjawiska. Na dno opadną białka i garbniki. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się