Skocz do zawartości

Witbier i pomarancza kandyzowana


bimbelt

Rekomendowane odpowiedzi

Na moje więcej - tak ze 2 razy wagowo - curacao jest w stanie suchym, a kandyzowane skórki mają w sobie jeszcze H2O i cukier.

Zainasheff i Palmer w recepturze na 20l wita dodają 45g świeżej (czyli też mokrej) skórki.

Edytowane przez rafiosso
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.