bimbelt Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Popelniam wlasnie wita, ale zamiast curacao mam tylko skorki kandyzowane. Czy dac taka sama ilosc czy moze mniej/wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiosso Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Na moje więcej - tak ze 2 razy wagowo - curacao jest w stanie suchym, a kandyzowane skórki mają w sobie jeszcze H2O i cukier. Zainasheff i Palmer w recepturze na 20l wita dodają 45g świeżej (czyli też mokrej) skórki. Edytowane 5 Września 2010 przez rafiosso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się