człowiek piwo Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Kraj pochodzenia: USA Podstawowe parametry: alfa-kwasy: 12 – 16 %, beta-kwasy: 4-6,5 %, kohumulon: 20-23 olejki: 1,8 – 3,5 ml/100 g. opis: charakteryzuje się silnym złożonym aromatem owoców pestkowych i cytrusowych. Profil aromatyczny: mandarynka, kokos, owoce tropikalne i pestkowe, cydr, mięta z kremowymi nutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek piwo Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Ja póki co nabyłem ten chmiel, ale jeszcze do żadnego piwa nie wrzuciłem. Jak macie jakieś doświadczenia to chętnie poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Jeden będzie lubił, drugi nie. Bardzo charakterystyczny ze względu na kokosowy aromat. IMO bardzo fajnie się sprawdzi we wszelkiego rodzaju hazy ipkach. radekw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi