Mycroft Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Cześć, w ramach przygotowań do egzaminu sędziowskiego BJCP chętnie wejdę w posiadanie jakichś piw domowych w celu ich oceny zgodnie z metryczką BJCP. Jeśli jesteś początkującym piwowarem i masz ochotę podzielić się kilkoma butelkami, to napisz. Piwa powinny być uwarzone w jakichś ogólnie uznanych stylach (najlepiej bez niestandardowych dodatków i nie jakieś hardcorowe wariacje). Mogę podjechać na terenie Warszawy. I oczywiście podzielę się feedbackiem po degustacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent183 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Cześć, początkujący nie jestem ale mogę dać ci piwo do testów. Obecnie na stanie mam Tripla, Whisky Extra Stout i Koelscha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapcio Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Hej, ja także mogę podrzucić parę swoich wyrobów do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycroft Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Super, odzywam się na priv do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi