TomX Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wyeast 3763 Roeselare Ale Blend http://www.wyeastlab.com/hb_yeaststrain_detail.cfm?ID=194 Our blend of lambic cultures produce beer with a complex, earthy profile and a distinctive pie cherry sourness. Aging up to 18 months is required for a full flavor profile and acidity to develop. This blend will produce a very dry beer due to the super-attenuative nature of the mixed cultures. Origin: Flocculation: variable Attenuation: 80% Temperature Range: 65-85F 18-30C Alcohol Tolerance: ABV 11% Styles: Flanders Brown Ale/Oud Bruin Fruit Lambic Gueuze Straight (Unblended) Lambic Nasza mieszanka kultur lambikowych daje piwa o złożonym, ziemistym profilu z charakterystyczną kwaśnością placka wiśniowego. Nawet 18 miesięcy leżakowania może być potrzebne do rozwinięcia się pełnego profilu smakowego i kwaśności. Ta mieszanka da piwa bardzo wytrawne ze względu na super-odfermentowującą naturę zmieszanych kultur. Pochodzenie: Flokulacja: Zmienna Odfermentowanie: 80% Zakres temperatur: 65-85F, 18-30C Tolerancja na alkohol: 11% ABV Style: Flanders Brown Ale/Oud Bruin Fruit Lambic Gueuze Straight (Unblended) Lambic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się