Gość Lukas Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Skoro jest forum "poznajmy się" wpada od niego zacząć. imię: Łukasz lokalizacja: centrum I to wszystko o mnie bo: 1. 0 (zero) warek 2. piwosz ze mnie żaden (jak można w ogóle to pić) 3. chęci do warzenia takie sobie, Ale zamówiłem w browamatorze zestawik (Yorkshire Bitter plus Muntons Spraymalt - Light (Jasny) bo było napisane że to dobre połączenie) i spróbuję coś z nim zrobić (może mi się spodoba) No... narazie tyle. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 2. piwosz ze mnie żaden (jak można w ogóle to pić) ale co, brzydzisz się domowego piwa ? czy piwa w ogólności. Takie zapatrywania i warzenie to chyba złe połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukas Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 2. piwosz ze mnie żaden (jak można w ogóle to pić) ale co' date=' brzydzisz się domowego piwa ? czy piwa w ogólności. Takie zapatrywania i warzenie to chyba złe połączenie[/quote'] Nie brzydzę, ale to piwo sklepowe jest jak woda w butelkach, różni się tylko reklamą w TV. Ciekawi mnie, czy to domowe jest jakieś takie inne. A zapał do warzenia nie musi być ogromny, żeby sobie coś uwarzyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 2. piwosz ze mnie żaden (jak można w ogóle to pić)3. chęci do warzenia takie sobie, No... narazie tyle. No dobra a teraz 2 zdaniach opowiedz, czemu chcesz robić piwo. Z powyższego zapału, motywacji nie mogę zajarzyć ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nie lubi piwa , brak chęci do warzenia , ale kupił zestaw żeby spróbować :rolleyes: Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 I ja też witam i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukas Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Dzieki. Na razie czekam na przesylke, a przy okazji rozgladam sie za jakims garem. Mam taki 30l, emaliowany. Mysle, ze bedzie dobry na poczatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi