PanJaqb Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ktoś używał do piwa pulpy/puree z czarnej porzeczki, możecie coś polecić? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Dołączam się do pytania. P.SJa raz używałem soku z kartonu czarna porzeczka od Hortexu, ale to co wyszło to z lekka truskawkowy kwas Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repcak92 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Z opóźnieniem, ale dorzucę trzy grosze. Używałem mrożonej czarnej porzeczki z Hortexu, bez rozdrabniania. Mniej więcej 100g/l. Bardzo ładny kolor, fajnie wyszły w smaku. Piwo było lekkie (10 blg) i kwaśne - Catharina Sour. Robiło robotę, polecam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się