mmiilloo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Witam. Mam szybkie pytanie, robię dortmundera i w przepisie mam aby fermentacja burzliwa i cicha były w 9-10 stopniach robiona. Natomiast na drożdżach saflager s-23 zalecana temperatura fermentacji 12-15. Drożdże są z zestawu z BA. W jakiej temperaturze zadać i fermentowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 10°C będzie okWysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się