Torbba Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Jako ze to mój pierwszy post to WITAM wszystkich pytanie dotyczy się chłodziarki do wina "Mpm 117 cw 46" czy wejdzie do niej standardowy fermentor 33l ? Wiem ze bez ingerencji w termostat nie ustawie niskiej temperatury ale mogę zakupić taka w mojej miejscowości i myśle ze na początek nie będzie zła tylko aby nie była za mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 7 minut temu, Torbba napisał: ale mogę zakupić taka w mojej miejscowości Podjedz z fermentorem i sprawdź , lub niech sprzedawca poda wymiary wewnętrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torbba Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 minutę temu, witur napisał: Podjedz z fermentorem i sprawdź , lub niech sprzedawca poda wymiary wewnętrzne Myślałem o tym ale zamiast zawracać sprzedawcy gitarę myślałem ze może ktoś takiej używa lub używał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi