pejot Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam serdecznie Mam mały problem, zamówiłem słody, i zapomniałem dodać opcję śrutowania... Jako, że będę miał ich lada dzień ponad 20 kg, może ktoś z Białegostoku byłby skłonny mi pomóc i wypożyczyć na chwilkę maszynkę? Gwarantuję miło spędzony czas podczas śrutowania i stawiam piwo w czasie tegoż trwania! Pozdrawiam! PS Szukałem odpowiedniej kategorii, gdzie mógłbym to napisać, to wydało mi się najodpowiedniejsze, w razie czego proszę moderatorów o przeniesienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam serdecznie Mam mały problem, zamówiłem słody, i zapomniałem dodać opcję śrutowania... Jako, że będę miał ich lada dzień ponad 20 kg, może ktoś z Białegostoku byłby skłonny mi pomóc i wypożyczyć na chwilkę maszynkę? Gwarantuję miło spędzony czas podczas śrutowania i stawiam piwo w czasie tegoż trwania! Pozdrawiam! PS Szukałem odpowiedniej kategorii, gdzie mógłbym to napisać, to wydało mi się najodpowiedniejsze, w razie czego proszę moderatorów o przeniesienie... Nie ma problemu, służę pomocą, mój Maltmill już pomagał lokalnym piwowarom i jest do dyspozycji. Pisz na PW to się dokładnie umówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi