Paroleee Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Wczoraj dodawałem syropu cukrowego a dzisiaj coś takiego robić coś z tym czy zostawić i przy przelewaniu potem to wyczyścić? https://prnt.sc/Ss_EkXOAPnHi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 23 minuty temu, Paroleee napisał: Wczoraj dodawałem syropu cukrowego a dzisiaj coś takiego robić coś z tym czy zostawić i przy przelewaniu potem to wyczyścić? https://prnt.sc/Ss_EkXOAPnHi Przyznam że patrze na zdjęcie i..... nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paroleee Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 20 minut temu, anteks napisał: Przyznam że patrze na zdjęcie i..... nie wiem o co chodzi Dziwny osad na powierzchni cydru i nie wiem czy to jakaś bakteria czy tak ma być. Używałem drożdży coobra specjalnych do cydru, jak się lekko potrzasnie to widać w cydrze takie cząsteczki pływające i po jakimś czasie z powrotem wypływają na górę https://prnt.sc/6a6GXvFhz_js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 dodałeś cukru to fermentacja znowu ruszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paroleee Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 2 godziny temu, anteks napisał: dodałeś cukru to fermentacja znowu ruszyła Wcześniej przy fermentacji na cukrze z soku nie było czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się