Skocz do zawartości

Co to jest?


Paroleee

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Paroleee napisał:

 Wczoraj dodawałem syropu cukrowego a dzisiaj coś takiego robić coś z tym czy zostawić i przy przelewaniu potem to wyczyścić?

https://prnt.sc/Ss_EkXOAPnHi

Przyznam że patrze na zdjęcie i..... nie wiem o co chodzi

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

20 minut temu, anteks napisał:

Przyznam że patrze na zdjęcie i..... nie wiem o co chodzi

Dziwny osad na powierzchni cydru i nie wiem czy to jakaś bakteria czy tak ma być. Używałem drożdży coobra specjalnych do cydru, jak się lekko potrzasnie to widać w cydrze takie cząsteczki pływające i po jakimś czasie z powrotem wypływają na górę https://prnt.sc/6a6GXvFhz_js

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.