Pieron Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Piana brązowa, średnio pęcherzykowa, trwała. Wydaje się trochę przegazowane. Kolor ciemny, pod światło nic nie widać. W zapachu czekoladowe, kawowe, palone nutki, trochę alkoholowe. W smaku czekoladowe z nutkami palonymi, słodowe z delikatnym nachmieleniem na końcu. Bardzo smaczny porterek. Wypiłem na koniec czerwca - opis się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wydaje się trochę przegazowane. A niech to. Nie chciałem się sugerować i nie czytałem opisu, a to by może wzmogło moją czujność. Piwo dość gwałtownie opuściło butelkę. Piana: jak łatwo się domyślić baardzo obfita, beżowa, dość trwała. Kolor:brunatny, początkowo klarowny, później już nie. Wysycenie: po erupcji już w porządku. Zapach: przyjemny, rozpuszczalnik, suszona śliwka węgierka, kawa. Smak: goryczka średnia, gorzka czekolada, alkohol niewyczuwalny, bardzo pijalne jak na ten styl i ten ekstrakt (21°Blg) - ma się ochotę na następny łyk. Opakowanie: duży plus za etykietę, nie pokazuję jednak butelki, bo ślimaki zniszczyły etę. Fotka będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Dzięki za ocenę. Miałem nadzieję, że nikt już nie posiada mojego portera, który robi niespodzianki po otwarciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się