jacer Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Belgijski browar wprowadził piwo warzone podczas pełni księżyca. Podobnoż pełnia sprawia, że drożdże dają inny smak piwu. http://www.zie.nl/video/opmerkelijk/Belgische-brouwerij-maakt-vollemaanbiertje/m1azs0af7g8b Czego to panie, ludzie nie wymyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jakiś czas temu było głośno o piwie warzonym przez gołego piwowara, ponoć dzięki temu staje się afrodyzjakiem i pomaga na płodność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jakiś czas temu było głośno o piwie warzonym przez gołego piwowara, ponoć dzięki temu staje się afrodyzjakiem i pomaga na płodność Nie wiem czemu, ale natychmiast stanęła mi przed oczami scena z "Poranku kojota" ? Siwy dodajesz coś od siebie do tego sosu? Wiesz, co mam na myśli? ? Nie. ? Szkoda. ? Ale czasem lejemy z kumplem do frytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Pewien niewielki browar w Niemczech od kilkunastu lat organizuje pokaz warzenia piwa w pierwszą w roku pełnię księżyca czyli w styczniu. Cała impreza trwa do wczesnych godzin porannych, a gotowe piwo odszpuntowywane jest kilka tygodni później. Szczegóły: http://www.fr-online.de/rhein-main/bad-homburg/bierbrauen-bei-vollmond/-/1472864/3004560/-/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 jakiś czas temu było głośno o piwie warzonym przez gołego piwowara, ponoć dzięki temu staje się afrodyzjakiem i pomaga na płodność A na potencje bardzo podobno pomaga marchewka Tylko trudno ją przymocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi