Joniorpl Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Witam. Poszukuję specjalisty który pomoże mi w wyborze chlodziarki do piwa. Niby nic trudnego ale potrzebuje schladzarke do piwa która pracuje w temperaturze otoczenia 45 stopni C. Do tego chciałbym aby kegi były na zewnątrz lokalu czyli około 11 metrów od schladzarki. Czy da się coś takiego zrobić? Czy ktoś mi pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko211 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W dniu 28.06.2022 o 16:56, Joniorpl napisał: Witam. Poszukuję specjalisty który pomoże mi w wyborze chlodziarki do piwa. Niby nic trudnego ale potrzebuje schladzarke do piwa która pracuje w temperaturze otoczenia 45 stopni C. Do tego chciałbym aby kegi były na zewnątrz lokalu czyli około 11 metrów od schladzarki. Czy da się coś takiego zrobić? Czy ktoś mi pomoże?? Możesz wypróbować tę schładzarkę . powinna dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi