Skocz do zawartości

Zakażony weizenbock


seler

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjdzie się pożegnać, dziś po uchyleniu wieka rozszedł się piękny zapach zgniłych yayec, ładnie bulgota, tylko, że BLg poczatkowe to ledwo 10,5 więc nawet produktu nie wleję do koncentratora termicznego (szkoda kilowatogodzin...)

 

Już po otwarciu fiolki z drożdżami miałem watpliwości, ale tłumaczyłem sobie, że weizeny tak muszą capić.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.