Prozaq Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) Witam wszystkich. Sprzedam za 100pln nieużywany zestaw startowy. Dostałem kiedyś i nigdy nie użyłem. Zawiera: - 2 wiadra 25L w tym jedno z otworem na kranik. - 2 pokrywki w tym jedna z otworem na rurkę fermentacyjną. - rurka fermentacyjna. - kranik. - wine & beer hydrometer, nie wiem jak się to nazywa po polsku, ale o ile rozumiem można tym zmierzyć zawartość alkoholu w wywarze + podstawka. - szczotka do czyszczenia. - szpatułka do mieszania. - kapslownica. - ok 30 kapsli. - 2 wężyki 130cm. Najlepiej odbiór osobisty w Warszawie na Pradze południe. Możemy się jakoś umówić na wysyłkę, ze względów na rozmiar raczej kurier na koszt kupującego. Pozdrawiam Edytowane 18 Września 2022 przez Prozaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor04 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Witam aktualne ogłoszenie ? Jeżeli tak to czy mogli byśmy się skontaktować odnośnie wysyłki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkrolikowski Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Dzień dobry, Czy oferta jest aktualna? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi