santa Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 W mojej ocenie możesz użyć tego słódu, efekt powinien być podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 650 gramów bursztynowego to bardzo dużo. Przygotuj się na pół roku czekania aż się ułoży. Proponuję raczej belgijski biscuit, jest podobny ale znacznie łagodniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilg20 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Odkopuję temat Co myślicie o dodaniu do tej receptury skórki pomarańczy na zimno? Zainspirowałem się batonikiem orzechowo-czekoladowym z dodatkiem skórki właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidaol Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ostatnio łączenie nut czekoladowych z pomarańczą jest powszechne w polskim krafcie. Czemu by nie Ja bym dodał zest uprzednio zamoczony w jakimś alko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilg20 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ostatnio łączenie nut czekoladowych z pomarańczą jest powszechne w polskim krafcie. Czemu by nie Ja bym dodał zest uprzednio zamoczony w jakimś alko. A gdyby tak namoczyć ten zest w burbonie? Albo w orzechowej soplicy? Tyle pomysłów, że pewnie dwie warki zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się