bulipunk Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Witam, Przeglądałem ostatnio zaległości w forach zagranicznych (związane z przejściowym brakeim dostępu do sieci) i znalazłem ciekawy kwiatek... W jednym ze stanó zjednoczonych w kraj zwany USA-mi zabroniono zbiorowego warzenia piwa!!! :o http://www.brewersfriend.com/2010/06/30/oregon-brewing-clubs-get-screwed/ Chłopcy są tym oczywiście oburzeni ale prawo jest prawo... Cielkwe tylko czy policja będize robiła "naloty" na spotkania piwowarów. Dodam że piwowarzenie w Oregonie jest naprawdę bardoz popularne i może dochodizć do tajnych spotkań hehe Ciekawe kiedy nasze władze to podpatrzą i nie daj Boże zabronią... Pozdrawiam serdecznie, BULI Edytowane 5 Października 2010 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) "Prohibicje" robia wiec im podziemie wyrosnie BTW u nas tez nie wolno bimbru pedzic Edytowane 6 Października 2010 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulipunk Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Teraz tylko czekać na piwnego Al Capone Edytowane 7 Października 2010 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi