19Mateusz87 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Parkiet-Moze-podrozec-piwo,wid,12741842,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 70% podwyżka słodów? no to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A u mnie ceny słodów spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dziwne, że o papierze piszą, o chmielu ani słowa, a przecież tyle upraw poszło z wodą w czasie powodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Bo ceny chyba się nie zmieniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A u mnie ceny słodów spadają U mnie też spadły i to o ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Odczujemy to za kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 W Weyermannie podobnoż s. jęczmienny poszedł o 30% do góry, a pszeniczny o 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 u mnie też ostatnio spadły i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi