Pieron Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Piana drobno-pęcherzykowa, brązowa, długo utrzymująca się na powierzchni, redukuje się do solidnej obrączki. Nagazowanie prawidłowe. Kolor ciemny, nic nie widać pod światło, lekko widać że klarowne. W zapachu czekoladowe. W smaku słodkie, czekoladowe, lekko kawowe, trochę chmielu. Kwaskowatoś lekka na końcu, przechodząca z goryczką. Dla mnie rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dziękuję za tak pozytywną krytykę. Cieszę się że Ci smakowało. Jednak mądrość piwowarów by przejść z ekstraktów na ziarno jest bezcenna :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się