Stonerek Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam Koleżanki Kolegów Miło mi dołączyć do Waszego zacnego grona. Od kilku miesięcy regularnie korzystam z porad zamieszczanych na tym forum. Dzięki temu, iż tak chętnie i bezinteresownie dzielicie się swoją wiedzą mam już za sobą pierwsze eksperymenty piwowarskie. Efekty bardzo mile mnie zaskoczyły i podniosły moją samoocenę Po raz kolejny potwierdziła się prastara prawda "Chcesz mieć dobrze - zrób se sam...". Zanosi się, że zostanę tu na dłużej - wiadomo człowiek nie wielbłąd... pić musi - a powrót do "produktów fabrycznych" nie wchodzi w grę. Jesienne zapasy poczynione - 25 kg słodów czeka na magiczną przemianę. Mam nadzieję, że dzięki Waszej wiedzy i pomocy nie zmarnuję ani grama. pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam i pozdrawiam A to już trochę warek poczyniłeś,to do przemysłu już nie wrócisz. Wytrwałości życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam i ja. Jeśli piwowarzenie Cię tak wciągło powoli wciągnie Cię może i w innych dziedzinach. Powodzenia życzę i udanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam sąsiada. W końcu ktoś ze Szczecina. Gratuluję pierwszych warek i zapraszam na listopadowe spotkanie piwowarów w Pivarii, choć termin chyba nie jest jeszcze dopięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Cześć Artur. opisuj swoje poczynania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas40 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam piwowara sąsiada - do Szczecina blisko ! Przyjedź do PIVARII w listopadzie ( termin jeszcze nie ustalony) na spotkanie piwowarów domowych , będzie o czym pogadać , spróbować własnych piwek ... Do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi