thuia Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Witam serdecznie, Bardzo chciałbym skosztować dobrego domowego piwka, jednakże nie mam pojęcia gdzie czy są tu jacyś piwowarowie z podkarpacia, którzy poczęstowali by piwkiem (z tego co wiem handel zakazany?)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Cześć. A jakiego gatunku piwa chciałbyś spróbować i gdzie mieszkasz? Może uda się spełnić Twoje życzenie. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoirack Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Najlepiej wpisz w profilu skąd jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Albo popatrz na mapę piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuia Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) a kurcze, do jeżowej mam trochę za daleko (100 km).. ale bywam też czasami w Krakowie, a nie wierzę, żeby tam nikogo nie było:) dzięki za cynk - właśnie studiuję mapę i widzę........że nie jest tak źle w mojej okolicy;) ps. podobno w sklepie frac w krośnie sprzedają piwo o ważności 1 dzień (co już mi lipą zalatuje, bo wyczytałem tutaj, że piwko zrobione może dłuuugo poleżeć).. Edytowane 2 Listopada 2010 przez thuia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) a kurcze, do jeżowej mam trochę za daleko (100 km).. ale bywam też czasami w Krakowie, a nie wierzę, żeby tam nikogo nie było:) dzięki za cynk - właśnie studiuję mapę i widzę........że nie jest tak źle w mojej okolicy;) ps. podobno w sklepie frac w krośnie sprzedają piwo o ważności 1 dzień (co już mi lipą zalatuje, bo wyczytałem tutaj, że piwko zrobione może dłuuugo poleżeć).. mleko ma dłuższy termin , chyba ze to sok marchwiowy jednodniowy Edytowane 2 Listopada 2010 przez sztyft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi