Geddeon Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam wszystkich piwo-twórców Mam na imię Piotr. Pierwsze piwo mam już za sobą i pisałem już na tym forum. Niestety nie zauważyłem tego tematu więc teraz nadrabiam zaległości.... Jak wspominałem wcześniej pierwsze piwo już uwarzyłem. Był to oczywiście brekwit jak na debiut przystało. Wyszło jak wyszło.... rewelacji nie ma (piwa już tez...) W najbliższym czasie planuje przejść na wyższy poziom trudności - słody.... Mam nadzieje, że efekt końcowy będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam Ciebie Piotrze. Zycze sukcesów i frajdy z nowego hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam Zacieranie z pewnością odwdzięczy się za włożony trud. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam ,witam powodzenia przy warzeniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 I ja witam, Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi