Skocz do zawartości

MARMITE - co to takiego?


Browarzyciel

Rekomendowane odpowiedzi

Przypuszczam że gęstwa jest intensywnie podgrzewana z przyprawami, jest też wersja mięsna zamiast drożdżowej.

W smaku przypomina koncentrat z przyprawy maggi, albo sosu sojowego, jest bardziej niż specyficzny, ale i ile się nie przesadzi z ilością, tak by grzankę brudzić a nie smarować marmite, to jest dla mnie fajne. Podkreślę że dla mnie bo jest to smak który albo się kocha albo nienawidzi ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podkreślę że dla mnie bo jest to smak który albo się kocha albo nienawidzi :D

Indeed ;)

 

Ten hydrolizat drożdżowy, dosolony i przyprawiony ekstraktem warzywnym, przebogaty w witaminy z grupy B (tak jak i same drożdże) bywa już dostępny w kraju w sklepach ze "zdrową żywnością".

Nie jest tani, bo słoik 500 g kosztuje około 50 zł.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podkreślę że dla mnie bo jest to smak który albo się kocha albo nienawidzi ;)

Indeed :D

 

Ten hydrolizat drożdżowy' date=' dosolony i przyprawiony ekstraktem warzywnym, przebogaty w witaminy z grupy B (tak jak i same drożdże) bywa już dostępny w kraju w sklepach ze "zdrową żywnością".

Nie jest tani, bo słoik 500 g kosztuje około 50 zł.[/quote']

czyli do gęstwy vegety lub innego kucharka i w promocji 25zl :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 lata później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.