thorgal Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Zobacz ogłoszenie Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro Witam jak w tytule sprzedam Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro użyty 4 może 5 razy .Brak czasu na robienie własnego browarkach a szkoda żeby stał i się kurzył.niestety nie posiadam kartonów więc odbiór raczej osobisty.Ewentualnie mogę dowieść do 30/40 km.Bielawa ,Dolny Śląsk Sprzedający thorgal Data 2024.09.26 Cena 2 500 zł Kategoria Sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorgal Opublikowano 29 Września Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) W dniu 27.09.2024 o 18:05, thorgal napisał(a): Zobacz ogłoszenie Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro Witam jak w tytule sprzedam Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro użyty 4 może 5 razy .Brak czasu na robienie własnego browarkach a szkoda żeby stał i się kurzył.niestety nie posiadam kartonów więc odbiór raczej osobisty.Ewentualnie mogę dowieść do 30/40 km.Bielawa ,Dolny Śląsk Sprzedający thorgal Data 2024.09.26 Cena 2 200zł Kategoria Sprzęt . Edytowane Środa o 05:48 przez thorgal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorgal Opublikowano Środa o 05:50 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 05:50 W dniu 27.09.2024 o 18:05, thorgal napisał(a): Zobacz ogłoszenie Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro Witam jak w tytule sprzedam Grainfather GF30 Conical Fermenter Pro użyty 4 może 5 razy .Brak czasu na robienie własnego browarkach a szkoda żeby stał i się kurzył.niestety nie posiadam kartonów więc odbiór raczej osobisty.Ewentualnie mogę dowieść do 30/40 km.Bielawa ,Dolny Śląsk Sprzedający thorgal Data 2024.09.26 Cena 2 500 zł Kategoria Sprzęt Nowa cena 2200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi