oldtimer Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) Dość przypadkowo tutaj się znalazłem. Może kilka słów wytłumaczenia. Jadąc wczoraj po imieninowe kwiaty dla Elżbiety widząc Sears'a stwierdziłem ,że wstąpię i zobaczę ceny TV , bo zbliża się Black Friday i trzeba coś kupić ,żeby tradycja amerykańska była uszanowana. Przemykając się między półkami , zawadziłem o sprzęt AGD i na jednej z półek widzę Beer kit oczywiście za plecami stoi już amerykaniec i opowiada jaka to wielka przecena i że on już to ma i to jest rewelacja. Tak z nim rozmawiając straciłem rachubę czasu i spóżniłem się na imieniny własnej żony. Już wczorajszego wieczora przeleciałem kilka stron tubylczych o wyrobie piwa. Dzisiaj jestem już razem z Wami . Obiecuję czerpać wiedzę i łączyć ją z realiami amerykańskimi. Obiecuje także , że jeszcze w tym roku napiję się piwa z własnego warzenia. Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2010 przez oldtimer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Czytaj i ucz się. Szukaj i pytaj. Powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witaj Żyjesz w piwnodomowym raju, ale jedna uwaga: Nie daj se wmówić, że "all grain" to jakaś czarna magia i należy warzyć z ekstraktów. Zacieraj, bo to dopiero jest pełnia frajdy i satysfakcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witaj, powodzenia w warzeniu piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śmira Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam! Co prawda jestem Tu nowy, tak jak Ty, ale również życzę powodzenia w Piwowarstwie domowym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witamy rodaka na emigracji. Uzupełnij profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo76 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witaj ! Co by nam się dobrze warzyło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi