Belzebub Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 http://www.joemonster.org/art/15659/Komputer_piwosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 taki ładny potencjalny kocioł zacierno- warzelniczy ktoś zmarnował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ciekawe, ciekawe tylko kwestia wykonczenia tymi listwami a'la chrom jest dla mnie nie do przyjęcia ale, de gustibus non disputandum est . Ja już dawno myślałem o budowie komputera, ale w skrzynce od piwa,mój znajomy informatyk nawet zrobił projekt,więc może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Szczerze mi się podoba. Jeszcze to podświetlenie i super to wygląda. Daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi