apollo72 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 witam was nazywam się mariusz lubię piwa super mocne i mocne tez wypije pozdrawiam MARIUSZ:beer::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam Cie Mariuszu. Skrobnij coś więcej o sobie i uzupełnij profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 i ja Cię witam. Czy myślisz o warzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witaj na piwnym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, Mam nadzieję że polubisz też piwa nie tylko ze względu na ich moc obalającą ale zwłaszcza na smak Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo72 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Pijam Prawie Wsio Co Ma Procenty Z UMIAREM MA SIE ROZUMIEC :D;) Edytowane 6 Grudnia 2010 przez apollo72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Pijam Prawie Wsio Co Ma Procenty Z UMIAREM MA SIE ROZUMIEC ;) Witaj. Nie wiem czy to dobry wybór bo piwowarstwo domowe charakteryzuje się też tym, że nie pije się wszystkiego co ma procenty. Warzymy piwo naprawdę lepsze od komercyjnej wody chmielowej. Każdy z nas poczuł tą różnicę i mało kto chcę powracać do przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi