hopkins Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam! Forum odwiedzam już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zdecydowałem się ujawnić Piwowarstwem domowym zajmuje się od około roku i mam na koncie kilka całkiem udanych warek - wszystko dzięki wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam! Forum odwiedzam już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zdecydowałem się ujawnić Piwowarstwem domowym zajmuje się od około roku i mam na koncie kilka całkiem udanych warek - wszystko dzięki wam. Tajniak! tajniak!!!... no dobra, możesz liczyć na grubą kreskę... a nawet dwie, skrzyżowane :) ale pod warunkiem, że szczegółowo opiszesz swoje winy... znaczy "piwy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopkins Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tajniakiem byłem - ale się poprawiłem piwy oczywiście opiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witaj, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi