jarekm Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam czy starter do dolniaka robi się w tem ok 10 st C czy może być ok 20 st C Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Możesz zrobić starter w temperaturze pokojowej, ale zadajesz tylko gęstwe po zlaniu z nad niej piwa. Preferuję jako starter mini warkę (w 10 litrowym wiadrze) robioną w temperaturze dedykowanej dokniakom, mogę całość wlać do brzeczki, nie tracę piwa i unoszących się w nim drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekm Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się