BaronVonZuk Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 U nas w domu rezyduje pies mojej żony Chihuahua... Tak jak uwielbiam zwierzęta,tak tego odmieńca ( to chyba najdelikatniejsze słowo jakie w stosunku do niego użyłem) nie znoszę.... Mieliśmy cudownego american staffordshire terriera, przepiękna biszkoptowa suczka z białymi skarpetkami, ale niestety zmarła mając 2 lata... uwielbiała dzieci, obcych, wszystkie istoty na ziemi,oprócz kotów, nie wiadomo dlaczego jej awersja do tych zwierząt była tak głęboka,że moja żona idąc z Nią na spacer musiała pierwsza zauważyć kota i owinąć smycz psa wokół latarni... W przeciwnym razie pies wyprowadzał ją na dłuższy spacer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A to moja suczka czyli potocznie "dziadek". Już 9 rok jej leci i jak na razie ma się dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Moja psica korzystająca z pierwszej, wiosennej (ub. roku) 'kąpieli'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi