przemo70 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Piję Pilsa, którego dałem do Wrocka i zaprawdę nie wiem co mogło być z nim nie tak żeby nie przejść eliminacji Siarki nie czuć, piana super, klarowność idealna, goryczka przyjemna. Kuzyn daj na luz, wszyscy wiedzą że warzysz super piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Z nim nic' date=' ale widocznie były lepsze.[/quote']Jeszcze lepsze? No co ty? Niestety, ale były lepsze dla oceniającego, co zaś nie stanowi, że byłby gorszy dla Ciebie od innych. No to jest piwowarstwo domowe ( w komercyjnym jest pewnie podobnie, bo i Tyskie i Calsberg- jedno nasze najlepsze a drugie to prawdopodobnie najlepsze i każde ma swoich zwolenników). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kuzyn daj na luz, wszyscy wiedzą że warzysz super piwka Ale worek słodu by się przydał, heheh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Piję Pilsa' date=' którego dałem do Wrocka i zaprawdę nie wiem co mogło być z nim nie tak żeby nie przejść eliminacji Siarki nie czuć, piana super, klarowność idealna, goryczka przyjemna.[/quote']Poczekaj na metryczkę. Może dowiesz się ciekawych rzeczy Raczej wątpię czy się doczeka. Metryczki na pewno dostaną finaliści, a Ci którzy odpadli to wiedzą, że odpadli. No chyba, że Wrocławscy Piwowarzy, którzy dokonywali eliminacji takowe wypełniali i przekazali Browarzycielowi do przesłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Piję Pilsa' date=' którego dałem do Wrocka i zaprawdę nie wiem co mogło być z nim nie tak żeby nie przejść eliminacji Siarki nie czuć' date=' piana super, klarowność idealna, goryczka przyjemna.[/quote'']Poczekaj na metryczkę. Może dowiesz się ciekawych rzeczy Raczej wątpię czy się doczeka. Metryczki na pewno dostaną finaliści, a Ci którzy odpadli to wiedzą, że odpadli. No chyba, że Wrocławscy Piwowarzy, którzy dokonywali eliminacji takowe wypełniali i przekazali Browarzycielowi do przesłania. Ale skład Wrocławskich Piwowarów jest owiany tajemnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 pieron, ja tu sobie pisanki robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kuzyn daj na luz' date=' wszyscy wiedzą że warzysz super piwka [/quote']Ale worek słodu by się przydał, heheh :D Załatwię Ci w dobrej cenie u WESa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To trzeba zapytać Browarzyciela, co ci piwowarzy Wrocławscy o tych piwach osądzili :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Panowie, organizator KPD zgodnie z regulaminem przeprowadził wstępne eliminacje a jury oceniło piwo dopuszczone do konkursu - co tutaj wymyślać więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Poczekaj na metryczkę. Może dowiesz się ciekawych rzeczy Raczej wątpię czy się doczeka. Metryczki na pewno dostaną finaliści' date=' a Ci którzy odpadli to wiedzą, że odpadli. No chyba, że Wrocławscy Piwowarzy, którzy dokonywali eliminacji takowe wypełniali i przekazali Browarzycielowi do przesłania.[/quote'] Ale skład Wrocławskich Piwowarów jest owiany tajemnicą Ale podobno kwasy były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 pieron, ja tu sobie pisanki robię Fajnie, że potrafisz po świętach Ja podchodzę na luzie, bo wiem że niektórym smakuje a innym nie (tylko wtedy gdy piwo jest dobre, a moje miało wyraźne wady). Wszak wszyscy wysyłają swoje najlepsze piwa z reguły bez wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Raczej wątpię czy się doczeka. Metryczki na pewno dostaną finaliści' date=' a Ci którzy odpadli to wiedzą, że odpadli. No chyba, że Wrocławscy Piwowarzy, którzy dokonywali eliminacji takowe wypełniali i przekazali Browarzycielowi do przesłania.[/quote'] Ale skład Wrocławskich Piwowarów jest owiany tajemnicą Ale podobno kwasy były Moje, kwasy nie ale coś prawie podobnego, przynajmniej tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 pieron' date=' ja tu sobie pisanki robię [/quote']Fajnie, że potrafisz po świętach Ja podchodzę na luzie, bo wiem że niektórym smakuje a innym nie (tylko wtedy gdy piwo jest dobre, a moje miało wyraźne wady). Wszak wszyscy wysyłają swoje najlepsze piwa z reguły bez wad. I tak też myślałem że moje piwa są bez Vat bez Vat bez Vat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 pieron' date=' ja tu sobie pisanki robię [/quote']Fajnie' date=' że potrafisz po świętach Ja podchodzę na luzie, bo wiem że niektórym smakuje a innym nie (tylko wtedy gdy piwo jest dobre, a moje miało wyraźne wady). Wszak wszyscy wysyłają swoje najlepsze piwa z reguły bez wad.[/quote'] I tak też myślałem że moje piwa są bez Vat bez Vat bez Vat Bez Vat tz. bez podatku, a to musi przepaść. A z wadą tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ale skład Wrocławskich Piwowarów jest owiany tajemnicą Ale podobno kwasy były Moje' date=' kwasy nie ale coś prawie podobnego, przynajmniej tak mi się wydaje.[/quote'] Ja tam nie wiem, ale zaczyna być regułą, że jak na jakieś piwo liczę w konkursie to polega w eliminacjach. Tylko te które wysyłam dla metryczki są doceniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tylko te które wysyłam dla metryczki są doceniane To takie tylko ślij i zdobędziesz Tytuł Piwowara Roku. Przecież nic innego się nie liczy jak metryczki. i dyplomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ale podobno kwasy były W piwach czy jury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To takie tylko ślij i zdobędziesz Tytuł Piwowara Roku. Przecież nic innego się nie liczy jak metryczki. i dyplomy. W tym rok też jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Wygrana to w pewnym sensie loteria. Wiadomo, że smak piwa zmienia się z czasem. Akurat trzeba wstrzelić się z tym smakiem w ocenę jury. Ja podchodzę do tego z dystansem * * moje AIPA bardzo mi smakowało, jednak poległo w przedbiegach (tylko jeden rodzaj chmielu, a trzeba było użyć trzech ) Edytowane 11 Maja 2011 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wygrana to w pewnym sensie loteria. Wiadomo, że smak piwa zmienia się z czasem. Akurat trzeba wstrzelić się z tym smakiem w ocenę jury. Ja podchodzę do tego z dystansem * * moje AIPA bardzo mi smakowało, jednak poległo w przedbiegach (tylko jeden rodzaj chmielu, a trzeba było użyć trzech ) He he i to amerykanckich, mogły być z promocji ale amerykanckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wiadomo, że smak piwa zmienia się z czasem. Dlatego ja wybierałem w czwartek, w piątek zawiozłem a w sobotę były eliminacje :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jakbym wiedział, że citra rulez, to bym też tego chmielu dodał, a tak, d**a blada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wiadomo' date=' że smak piwa zmienia się z czasem.[/quote']Dlatego ja wybierałem w czwartek, w piątek zawiozłem a w sobotę były eliminacje :lol: W Czeskim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wiadomo' date=' że smak piwa zmienia się z czasem.[/quote']Dlatego ja wybierałem w czwartek, w piątek zawiozłem a w sobotę były eliminacje :D Na to wygląda że z piątku na sobotę się zjeb........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi