2artur2 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak podaje portal podatki.biz: http://www.podatki.biz/sn_autoryzacja/logowanie.php5/artykuly/4_13008.htm?idDzialu=4&idArtykulu=13008 Zakup tych rzeczy może być kosztem. Tak więc, jeśli ktoś prowadzi działalność, może sobie wodę i cukier wliczyć do kosztów firmy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak to się ma do piwowarstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No właśnie. Przecież piwo robi się z chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie będę tego wyjaśniał. Kto wie, ten skorzysta. Może na forum też zaglądają pracownicy fiskusa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 są piwowarzy którzy prowadzą własną działalność informacja jak najbardziej na miejscu na pewno lepsze to niż na zadane pytanie w poście ,dwóch trzech piwowarów odpowiada nie wiem , nie robiłem , zaglądnij do wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Rozumiem Upss że jeśli ktoś mnie będzie pytał to herbatę i kawę zawsze słodziłeś 6 łyżeczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 jasne Josef , trzeba liczyć wszystko , co się da pamietaj fiskus nie śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ile tego cukru używacie do piwa że warto Skarb Państwa oszukiwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A ja jestem uczulony na cukier i słodzę tylko i wyłącznie ekstraktem ze słodu jęczmiennego, oczywiście sam go robię. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się