2artur2 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak podaje portal podatki.biz: http://www.podatki.biz/sn_autoryzacja/logowanie.php5/artykuly/4_13008.htm?idDzialu=4&idArtykulu=13008 Zakup tych rzeczy może być kosztem. Tak więc, jeśli ktoś prowadzi działalność, może sobie wodę i cukier wliczyć do kosztów firmy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak to się ma do piwowarstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No właśnie. Przecież piwo robi się z chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie będę tego wyjaśniał. Kto wie, ten skorzysta. Może na forum też zaglądają pracownicy fiskusa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 są piwowarzy którzy prowadzą własną działalność informacja jak najbardziej na miejscu na pewno lepsze to niż na zadane pytanie w poście ,dwóch trzech piwowarów odpowiada nie wiem , nie robiłem , zaglądnij do wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Rozumiem Upss że jeśli ktoś mnie będzie pytał to herbatę i kawę zawsze słodziłeś 6 łyżeczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 jasne Josef , trzeba liczyć wszystko , co się da pamietaj fiskus nie śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ile tego cukru używacie do piwa że warto Skarb Państwa oszukiwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A ja jestem uczulony na cukier i słodzę tylko i wyłącznie ekstraktem ze słodu jęczmiennego, oczywiście sam go robię. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi