suchy3 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wyeast XL 3944 Belgian Wit - 20 pln http://piwodziej.pl/...omotions/1/full Coś Ci się "pomerdało" Na Wit`a nie ma promocji. Jest w cenie 40 złociszy były ale krótko. Taka cena, że wcale mnie to nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 były ale krótko. Taka cena, że wcale mnie to nie dziwi. suchy - dzięki za info - udało mi się je wyhaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 suchy - dzięki za info - udało mi się je wyhaczyć Czy jest szansa na gęstwę dla tych, którzy nie zdążyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Czy jest szansa na gęstwę dla tych, którzy nie zdążyli? dam znać jak je rozbujamy Edytowane 13 Marca 2014 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ja też byłbym zainteresowany gęstwą do wita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 I ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 będę pamiętał ale weźcie pod uwagę, że odpalam te drożdże jak się zrobi troszkę cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 W promocji po 20 są French Saison. Też bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 będę pamiętał ale weźcie pod uwagę, że odpalam te drożdże jak się zrobi troszkę cieplej I git, ja potrzebować będę gdzieś w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi