Pretender Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ehhh, no to szkoda, myślałem, że znajdę jakieś zdjęcia, może bym jeszcze coś podpatrzył. Dodatkowo dzisiaj Tomek i Maryush namącili mi, że jak już robić taką kadź to min 50l. A już byłem zdecydowany, że chcę warzyć max 25 warki kadź ok 36l. A teraz to już sam nie wiem z jednej strony szkoda się później rozczarować, że za mała, a z drugiej to czy warto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) 50l na kuchence nie zagotujesz , te trzydzieści kilka będzie ok. Ewentualnie będziesz częściej warzyć edit. tak sobie myślę że nawet te 30 trudno będzie zagotować Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) edit : usunąłem, bo nie na temat Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 25l na jednym palniku, tym największym jakoś dało radę zagotować, ale tak jak mówisz to raczej max obj. do gotowania na kuchni. Ale prostokąt, na dwa palniki i obj=30-35l chyba powinno dać radę? W sumie to cała frajda w warzeniu, więc częste warzenie nie będzie za karę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi