Pretender Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ehhh, no to szkoda, myślałem, że znajdę jakieś zdjęcia, może bym jeszcze coś podpatrzył. Dodatkowo dzisiaj Tomek i Maryush namącili mi, że jak już robić taką kadź to min 50l. A już byłem zdecydowany, że chcę warzyć max 25 warki kadź ok 36l. A teraz to już sam nie wiem z jednej strony szkoda się później rozczarować, że za mała, a z drugiej to czy warto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) 50l na kuchence nie zagotujesz , te trzydzieści kilka będzie ok. Ewentualnie będziesz częściej warzyć edit. tak sobie myślę że nawet te 30 trudno będzie zagotować Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) edit : usunąłem, bo nie na temat Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 25l na jednym palniku, tym największym jakoś dało radę zagotować, ale tak jak mówisz to raczej max obj. do gotowania na kuchni. Ale prostokąt, na dwa palniki i obj=30-35l chyba powinno dać radę? W sumie to cała frajda w warzeniu, więc częste warzenie nie będzie za karę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się