przemo76 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, co się stanie jak potraktuje warkę na Pilsa drożdżami Danstar Munich? Niestety nie jestem w stanie zapewnić odpowiednio niskiej temperatury dla Saflager s-23. Mam jeszczeSafbrew s-33 i safale s-04, ale zależy mi na wykorzystaniu Danstar Munich - temin przydatności skończył się tydzień temu. Dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będzie ale .Tydzień po terminie ? Ja swoje W34/70 mam dwa lata po terminie , a i następny sezon też na nich pojadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak wyżej, będzie ale, decyduje o tym nie skład, ale temperatura fermentacji. Co do przydatności drożdży suchych, przychowując je w lodówce używam je skutecznie conaimniej 2 lata po okreśe przydatności, przetrzymają dłużej niż płynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo76 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No to super Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się