jacer Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 piana: średnia do grubej, szybko opada, została mała plamka, kolor: pilsowy, zapach: lekki chmiel, lekki słód, smak: lekka ale przyjemna goryczka, lekka słodowość, leciutko, ale to bardzo leciutko wyczuwam miód, wysycenie: małe, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Jacer ten pils jest dla mnie piołunowy, z nieprzyjemną goryczką a ty piszesz lekka przyjemna Podsumowując i pijąc twoje pilsy musiałbym podjechać do ciebie na praktykę lub ty do mnie na instruktaż Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Podsumowując i pijąc twoje pilsy musiałbym podjechać do ciebie na praktykę lub ty do mnie na instruktaż Ale co jest z nimi? Opisz ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Goryczka taka nieszlachetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) To w znaczy w moim taka nieszlachetna A w twoich przede wszystkim odpowiedni balans i super piana taka delikatna i czysta Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi