owczarm Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) właśnie otwarłem pierwsze piwo które sam zatarłem i jestem pod wrażeniem co prawda niema jakiegoś wielkiego doświadczenia ale piwo wyszło naprawdę dobre na pewno lepsze od tego pierwszego co prawda możne nie jest koloru za bardzo czerwonego ale i tak nie jest źle http://www.piwo.org/galeria/albums/userpics/13395/DSC01855.JPG Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez owczarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Noo, piękna piana, zacny kolor i jeśli do tego smaczne, to nie pozostaje nic jak pogratulować i życzyć dalszych sukcesów. Kolorem się za bardzo nie przejmuj. Ładną czerwień nie tak łatwo uzyskać i pewnie wielu bardziej doświadczonych (w tym ja) poległo na tym polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczarm Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 w sumie może i racja najważniejsze ze da się wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi