danol148 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak wyżej potrzebuję głowice na kapsle 26mm moja od samego początku była wadliwa za bardzo stoczona w środku i kapsel dochodił do samego końca a nie zaciskał się. Zrobiłem z młotkowej i śruby głowicę ale tak szukam oryginalnej wiecie gdzie można taką zakupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie wiem czy najprościej nie będzie udać się do tokarza, żeby wytoczył Ci taką głowicę. Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez grzechu_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wydaje mi się że kiedyś widziałem w browamatorze. Teraz już nie ma ale możesz napisać do nich i się zapytać czy będą mieli w niedługim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi