Siekier Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jeżeli chodzi o wodę bezpośrednio ze źródła, to chodzi mi o kwestię jej przegotowania - czy muszę ją przegotować, aby uniknąć ewentualnej infekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jeżeli chodzi o wodę bezpośrednio ze źródła, to chodzi mi o kwestię jej przegotowania - czy muszę ją przegotować, aby uniknąć ewentualnej infekcji? Przecież i tak będziesz gotował brzeczkę godzinę czasu podczas chmielenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekier Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jeszcze nie zacieram (od następnej już zacznę), na razie brewkit tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jeszcze nie zacieram (od następnej już zacznę), na razie brewkit tylko... To wygodniej jest użyć butelkowej 5L. W innym wypadku bez gotowania się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekier Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dzięki, tak właśnie myślałem. Już ostatnio używałem 5l wody, a przedtem gotowałem, studziłem - strasznie irytujące, czasochłonne i pewnie prądożerne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się