Skocz do zawartości

Wliczanie płatków pszennych i owsianych do wydajności.


skybert

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ używam swojego arkusza do ?komponowania? receptur nie wiem jak traktować płatki pszenne, owsiane czy ryżowe. Czy tak samo jak słód? Czy skrobia zawarta w płatkach jest porównywalna do skrobi zawartej w słodzie?

Chciałbym przewidzieć mniej więcej końcową objętość, aby dobrać odpowiednio chmielenie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.