zibi Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 piana: gęsta,szybko opadła tworząc dywanik,koloru beżowy,dywanik utrzymuje się do końca spożycia. kolor: czarny jak afrykanin zapach: z związku z tym że jak zwykle mam problem z określeniem zapachu opisze to tak; zapach śliwkowy,bananowy i alkoholowy i jak dla mnie bardzo przyjemny. smak: treściwe,rozgrzewające,kawowo - alkoholowe,goryczka w tle ale nie dominuje.W pierwszej fazie picia słodycz. wysycenie: lekko szczypiące w język. Ogólne wrażenie jak dla mnie mocne ,treściwe i super piwo takie jakie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dzięki za opis. Tak pozytywna ocena przeważy chyba w decyzji o wysłaniu tego "Rysia" do Żywca. Szkoda, że pozostałe, które poszły 'w świat' pozostały bez echa - oby nie z powodu niechęci opisywania wadliwych/niesmacznych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi