rubezahl Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Browar Domowy Kasia&Arek, #13 Belgian Blond (znalazłem w 'Zapiskach..' nr warki, w nazwie wątku nie można już zmienić/edytować) Piana: wysoka, dosyć trwała, pozostaje jako dywanik i firanka Kolor: bursztynowy Zapach: owocowo - kwiatowy, w tle delikatny alkohol Smak: lekko słodki z owocowymi posmakami, na finiszu trochę cierpki z pozostającą goryczką Wysycenie: dosyć wysokie Uwagi: dobre piwo, gładko się pije, zupełnie nie czuć tych 16°Blg, choć lekkie zaszumienie owszem. Opisałem jako piwo z: Browar Domowy Kasia&Arek - tak było na etykiecie. Arek, popraw jeśli po przeprowadzkach coś się zmieniło. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzięki Adam za recenzję. Przyznaje, że zarówno w numeracji jak i w nazwie browaru jest mały burdel. Aczkolwiek już poprawiłem numerację w zapiskach. Poczynając od RISA ( który jeszcze leżakuje głęboko schowany w piwnicy) rozpocząłem numerację zaczynając od nowa czyli nr 1. Wcześniejsze piwa wypite, niema co rozpamiętywać. Co do nazwy: "Domowy browar z Podbeskidzia" czy "Browar Domowy Kasia&Arek" ...na obczyźnie stosuję tą drugą nazwę) aczkolwiek w Zapiskach nic nie zmieniam.. kontynuuję wpisy w założonym kiedyś wątku pt Domowy Browar z Podbeskidzia. Zapraszam piwowarów B. Gorców w odwiedziny do Rzeczki. Można by zorganizować jakiś panel degustacyjny:) pozdrawiam Arek S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi