amalos Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam mam pytanie kupiłem brewkita muntons pszenica w zestawie są drożdże nie wiadomo jakie? ilość 6gr,na wszelki wypadek kupiłem drożdże safbrew wb-06[ 11,5gr]a pytanie to czy ilość 11,5gr na 20l tego brewkita jest ok? bo oryginalnie saszetka załączona ma 6 gr? o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Cała paczka jest ok, możesz spokojnie wsypać całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalos Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ok dziękuje za odp ,martwi mnie jednak dodatkowy fakt że pszenica nieciekawa jest z brewkita z tego co wyczytałem na forum,....tak czy siak uwielbiam pszenice od czegoś muszę zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 W pszenicy ważne są drożdże, a te dołączone do brewkita nie dają charakterystycznego posmaku goździka i bananów. Jak dasz WB-06 to efekt będzie o wiele lepszy, więc nie ma się co martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalos Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ok podniosłeś mnie na duchu...dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi