trojanus Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć, Bardzo mi jest miło, że znalazłem dobre forum poświęcone piwowarstwu. Jestem "raczkującym" piwowarem, bo nie będę ukrywał, że pierwsze piwko zrobiłem jakiś miesiąc temu z moim kolegą. Było zrobione z brewkita Cooper's Lager. Powiem tak... zkwasiliśmy Już przeglądałem to forum i znalazłem wiele cennych informacji i mam nadzieję, że będę mógł liczyć na waszą pomoc. Pozdrawiam, życzę miłego dnia i smacznego piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam Dobrze, że nie składasz broni i się nie poddajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Uzupełnij profil. Może po sąsiedzku mieszkają doświadczeni piwowarzy i mogą służyć pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam nowych piwowarów Czytaj jak nie rozumiesz pytaj, a następnym razem wszystko będzie dobrze. W wolnym czasie uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam na forum, czytaj i pytaj, pomożemy. Udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witaj, nie poddawaj się, powodzenia, następnym razem będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Gdybyś zaczął od razu, od zacierania to byś nie skwasił więcej pracy i więcej człowiek pilnuje jak się narobi. Ale ważne że trwasz przy swoim. Czytaj ,pytaj,warz i łykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi