gutimar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam, Chciałbym się w końcu przywitać. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale dotąd tylko czytałem. Moje warzenie zaczęło się trochę ponad rok temu. Od razu zacząłem od zacierania (i nie żałuję). Sporo dzięki Wam się nauczyłem i mam nadzieję, że kiedyś i ja komuś pomogę. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam 31 warek i jeden post...a podobno piwo rozwiązuje język Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ...a podobno piwo rozwiązuje język Język rozwiązuje ale palce sztywnieją przy klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dziś mamy wysyp nowych użytkowników. Witaj na forum, powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam czwartego piwowara w dzisiejszym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witaj witaj kolego skromny i pisz od czasu,do czasu bo chyba się już naczytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi