rubezahl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wolsztyński Browar Domowy M & P, #91 Belgian GSA Piana: niewielka, dosyć szybko zredukowała się do obrączki Kolor: jasny pomarańcz Zapach: intensywny owocowy, alkohol dosyć wyraźny, przyjemny Smak: złożony i pełny, słodkawe owoce z delikatnym, lekko rozgrzewającym alkoholem, finisz wytrawny, w posmaku lekka goryczka Wysycenie: średnie Uwagi: smakowite, pije się z przyjemnością, moc wyraźnie odczuwalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dzięki za ocenę. Jak dla mnie kolor za ciemny i za choinę nie wiem, jak to braciszkowie robią, że ich GSA wychodzą takie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jeśli kolor wyszedł ciut ciemniejszy niż oczekiwany (wymagany dla stylu) - chrzań to. Chyba, że bardzo Ci/Wam na tym zależy. Było smaczne i wypite z przyjemnością! Na fotkach robionych na szybko, wygląda ciemniej niż w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wiem, wiem spoko, tylko zastanawiam się jak ten jasny kolor braciszkom wychodzi P.S. Mam nadzieję, że do zobaczenia w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi