dentharg Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć! Przeglądając forum i idąc za zawartą tu wiedzą, kupiłem metkownicę MX 6600 oraz taśmy do niej. Po wyprztykaniu pierwszej taśmy skumałem, że nie wiem jak to ustrojstwo się ładuje! Załadowałem taśmę tak jak myślę, że powinno być, ale coś jest nie tak - bo na wałku obrotowym (z wypustkami) zrywa mi taśmę. Czy ktoś posiadający tą metkownicę mógłby zamieścić foto/video tutorial jak to coś załadować taśmą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Napisz do mnie na PW żebym nie zapomniał to wieczorem wrzucę ci zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tutaj zdjęcia założonych metek: https://picasaweb.google.com/admiro2/Metkownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentharg Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Works perfectly! Trochę wyrównanie jest dziwne bo ucina mi 0.5mm z lewej strony 2 na 3 etykiety. Ale jest git. Ja to jakoś przeplatałem o jeden wałek i dlatego się nie przesuwało. Dzięki 100x! Plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Metkownica MX 6600 czy może inna propozycja dla domowego piwowara,chodzi mi o wielkość liter itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Metkownica MX 6600 czy może inna propozycja dla domowego piwowara,chodzi mi o wielkość liter itd. http://www.piwo.org/forum/p40407-16-02-2010-18-34-44.html#p40407 i ogólnie cały wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi